Piquadro este un brand specializat în genți, rucsacuri, trolere, portofele, curele și accesorii inovatoare de afaceri, care se disting printr-un grad ridicat de funcționalitate și un design de înaltă performanță, recunoscut - expresia supremă a eleganței și originalității italiene.

Un portofel este o idee excelentă de cadou pentru un bărbat – indiferent de ocazie. Acest accesoriu va fi pe placul tatălui, bunicului sau a partenerului de viață. Cu toate acestea, înainte de achiziționare, trebuie să alegi modelul potrivit. Dar care este acesta?

Imaginează-ți surpriza de a primi o geantă Suveran personalizată cu inițialele tale. Ar putea fi cadoul perfect pentru a uimi oamenii pe care îi iubești cel mai mult ❤️

Incepand cu ianuarie 2021 am introdus un nou produs pentru clientii nostri, personalizarea gentii, ce consta in imprimarea ( imprimare la cald sau gravura cu laserul ) unor initiale sau unui text la cerere, direct pe geanta sau pe o bucata de piele (forma dorita de client).

🎁 Dă-i caracter genții tale

Esti suparata?  Acum ca ai avut destul timp sa stai in casa, ti-ai facut ordine si in dulapul cu genti si ai descoperit ca ,,favorita'' ta are captuseala rupta ( un maner descusut, fermoarul stricat, pielea deteriorata sau un accesoriu lipsa ) si nu poti sa o mai porti. Ce este de facut?

Ca în fiecare an, moda înflorește și se schimbă, fie ca ne place sau nu. Culoare joacă un rol foarte important în alegerea ținutei și normal că atunci când alegi o ținută care să se potrivească la un eveniment sau și la o plimbare prin parc, ai nevoie și de accesorii. 

Luna decembrie atrage după sine și binecunoscuta „febră a cadourilor''. Fiecare caută în această perioadă să aducă pe chipurile celor dragi zâmbete de fericire, prin cadouri inedite. Magia acesteia nu poate fi completată decât de daruri prețuite și îndrăgite, motiv pentru care venim în ajutorul vostru cu 3 idei de cadou pentru EA și una pentru EL.

Ati stat vreodata sa analizati cat de mare este satisfactia unei femei atunci cand isi cumpara acea geanta absolut superba la care viseaza de zile, poate chiar de saptamani intregi? Este mai mare, ar spune unii, decat in cazul in care si-ar fi cumparat orice alta piesa vestimentara sau accesoriu. 

Pagina 1 din 11