Imaginează-ți surpriza de a primi o geantă Suveran personalizată cu inițialele tale. Ar putea fi cadoul perfect pentru a uimi oamenii pe care îi iubești cel mai mult ❤️

Incepand cu ianuarie 2021 am introdus un nou produs pentru clientii nostri, personalizarea gentii, ce consta in imprimarea ( imprimare la cald sau gravura cu laserul ) unor initiale sau unui text la cerere, direct pe geanta sau pe o bucata de piele (forma dorita de client).

🎁 Dă-i caracter genții tale

Esti suparata?  Acum ca ai avut destul timp sa stai in casa, ti-ai facut ordine si in dulapul cu genti si ai descoperit ca ,,favorita'' ta are captuseala rupta ( un maner descusut, fermoarul stricat, pielea deteriorata sau un accesoriu lipsa ) si nu poti sa o mai porti. Ce este de facut?

Ca în fiecare an, moda înflorește și se schimbă, fie ca ne place sau nu. Culoare joacă un rol foarte important în alegerea ținutei și normal că atunci când alegi o ținută care să se potrivească la un eveniment sau și la o plimbare prin parc, ai nevoie și de accesorii. 

Luna decembrie atrage după sine și binecunoscuta „febră a cadourilor''. Fiecare caută în această perioadă să aducă pe chipurile celor dragi zâmbete de fericire, prin cadouri inedite. Magia acesteia nu poate fi completată decât de daruri prețuite și îndrăgite, motiv pentru care venim în ajutorul vostru cu 3 idei de cadou pentru EA și una pentru EL.

Ati stat vreodata sa analizati cat de mare este satisfactia unei femei atunci cand isi cumpara acea geanta absolut superba la care viseaza de zile, poate chiar de saptamani intregi? Este mai mare, ar spune unii, decat in cazul in care si-ar fi cumparat orice alta piesa vestimentara sau accesoriu. 

Pielea naturală vachetta sau pielea tabacită vegetal.

Tabacirea vegetală are originile în preistorie dar Toscana (Italia) a cunoscut zilele sale de glorie.

Fie că vrem fie că nu vrem, gențile sunt unul dintre accesoriile cele mai preferate și purtate de orice femeie. Chiar dacă moda se schimbă de la an la an, o geantă poate fi purtată oricând, oricunde și cam la orice ținută, dar trebuie să avem grijă și la tipul și mărimea acesteia.

Fie că vorbim de alegerea rucsacului pentru un copil de clasa I fie că vorbim de alegerea acestuia pentru un adolescent, trebuie să avem în vedere anumite aspecte.

Pagina 1 din 11