Intr-o zi a venit in showroom-ul nostru o doamna care tinea pe umar o geanta din piele naturala, frumoasa, dar se vedea ca era destul de incarcata.

Am intrebat-o de ce cara atat de multe, raspunsul a fost ca nici dansa nu stie si ca orice ar fi inauntru poate ii va fi de folos candva. E amuzant sa vezi astfel degentichinuite.

  La fel ca masina unei femei, poseta e un adevarat labirint, presarat cu mii si mii de obstacole. Pana si telefonul care suna e greu de gasit intr-un astfel de loc. Portofel, chei, telefoane, guma, farduri, ruj, tigari, bricheta, servetele umede, servetele uscate, pixuri, carti de vizita, crema de maini, monede, ochelari de soare, bonuri fiscale, clame de par, perie de par, bonuri de reducere, bratari rupte, pliante, lac de unghi, plasturi, oglinda, pieptene. Sigur aceste lucruri difera in functie de persoana sau ocazie si la fel de sigur sunt ca am uitat sa adaug multe alte obiecte pe lista.

  Pare haos, dar numai pentru noi, barbatii.

  Puteti incepe prin a ne spune cum trebuie sa arate geanta ideala pentru dumneavoastra (compartimente, buzunare, tinuta, exterior, interior, pielea, manerele, etc) pentru a gasi imediat obiectul cautat in aceasta.

  Noi incercam sa vi-o gasim.  Suveran / www.posetepiele.ro