Gattinoni este o casa de moda italiana infiintata in 1944 de Fernanda Gattinoni la Roma.

Datorită apropierii atelierului deschis de către Gattinoni în strada Toscana de  Hotelul Excelsior, casa de moda a fost capabila să servească clienţii, cum ar fi Clare Boothe Luce, Eva Perón, Ingrid Bergman, Audrey Hepburn si Anna Magnani, Silvana Pampanini. În 1997 a lansat parfumul Gattinoni, urmat de o intreaga linie de produse de frumusete de brand. In 2002 casa de moda Gattinoni deseneaza noile uniformele armatei italiene. Aceasta este prima dată în istorie, că o astfel de sarcină este încredinţată unei case de moda. 

 Aceasta casa de moda a dezvoltat din 2010 o linie de genti colorate , confectionate din piele naturala si un material special, rezistent si lavabil , putin cauciucat, intitulata ,,Planetarium,, . Desenele acestei colectii au fost inspirate din schitele cartografului Andreas Cellarius (sec. XVII ) si care se vor un tribut adus geniului creator atemporal.

 Gattinoni, un brand, un accesoriu iconic cu un stil inconfundabil care adauga o nota de farmec si eleganta oricarei tinute. Linii simple si elegante pentru femei Gattinoni contemporane.

 Acum aceste genti colorate sunt prezente si in Romania prin intermediul magazinului online www.posetepiele.ro.

 Spor la shopping !