Brandul Piquadro este specializat in genti si accesorii businesscare se disting printr-un mare grad de functionalitate si care, prin designul lor performant si recunoscut , exprima toata originalitatea si eleganta stilului italian.

Produsele Piquadro sunt de calitate si fiabilitate profesionala. O geanta Piquadro este un accesoriu inteligent ! Aceasta explica calitatea pielii si sensibilitatea la proiectare, pasiune si creativitate.

Pentru Piquadro , functionalitatea merge dincolo de exploatarea de accesorii hi tech si atinge cu privire toate aspectele produsului : noi materiale, noi teste pentru a verifica fiabilitatea lor, noi solutii de organizare in scopul de a face in mod continuu elementele mai convenabile si utile pentru viata de zi cu zi.

Viata profesionala devine mai ocupata si mai agitata. Piquadro iti ofera o mana de ajutor in abordarea acestei probleme: inginerie pentru afaceri.

Acest nume este o combinatie fara precedent de design avangardist si functionalitate inteligenta care face fiecare element de Piquadro cu adevarat unic, precum si locul perfect pentru a transporta laptop-ul in conditii de siguranta si stil.

Toate aceste le puteti gasi doar aici pe : PIQUADRO