Suveran | magazin online genti piele

View the embedded image gallery online at:
https://www.posetepiele.ro/compania.html#sigProIddd62ff803f

Pentru a fi mai usor pentru dumneavoastra, clientii nostri, am lansat magazinul online www.posetepiele.ro unde puteti viziona toate produsele aflate pe stoc si care pot fi livrate imediat.

Posetepiele.ro este un magazin online de genti de piele atat de dama cat si de barbati, posete, serviete, borsete, curele, portofele, genti voiaj din piele si alte accesorii de lux din piele naturala.

Lucram pentru tine ca tu sa te simti cu adevat special. Departamentul nostru Relatii Clienti va raspunde oricaror intrebari referitoare la procesul de comanda sau la comanda ta. Dorim sa ne mentinem clientii informati in permanenta si suntem pregatiti oricand sa iti oferim suportul de care ai nevoie.

Orar Relatii Clienti: Luni -vineri :10.30-18.30, sambata 10.30-14.30 la tel:0744764200 sau 0744474045

Orar Showroom Orastie:Luni-vineri:10.30-18.30, sambata 10.30-14.30

Ne vom ocupa cu mare drag de comenzile voastre si va vom raspunde cu placere intrebarilor si nelamuririlor voastre, atat prin mail cat si la telefon. Te invitam sa descoperi produsele si ofertele noastre!

Suveran Made in Italy magazin online genti piele

Suveran SRL este o societate privata fondata in 2004 in Orastie Jud. Hunedoara. Compania a fost infiintata intr-o zona cu traditie in confectionarea de posete din piele naturala, haine din piele cat si din blana naturala. La inceput pentru a produce si exporta genti catre cele mai importante firme din Italia, iar astazi, aceasta se ocupa cu lansarea mai multor branduri italiene pe piata Romaniei prin intermediul magazinului online genti piele.

Posete, serviete, genti, borsete, portofele, curele si alte accesorii de lux din piele naturala le puteti vedea si in noul nostru showroom de 300 mp din Orastie str.Pricazului 124 parter (langa sala sporturilor ). La sediul nostru veti gasi un cadru adecvat si un personal care va va consilia in alegerea produsului ideal.