Online cu Cardul ( Tranzactie procesata de ING WebPay)

Puteti folosi orice tip de card, emis de toate bancile cunoscute. Tranzactia este procesata de ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti in numele SUVERAN SRL. Datele cardului dvs. nu sunt puse la dispozitia SUVERAN SRL.
In cazul in care banca emitenta a cardului dvs. si cardul dvs. sunt participante in sistemul 3DSecure veti fi invitat sa introduceti datele de autentificare pentru 3DSecure. Beneficiati de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare.

Ordin de plata ( Virament bancar )

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Ordin de plata". Plata comenzii prin virament bancar (SC SUVERAN SRL ,BCR ORASTIE - RO33RNCB0164018271540001  , ING Deva - RO85INGB0000999902541266 ) se va face numai dupa primirea confirmarii comenzii de la reprezentantul posetepiele.ro. Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin fax la numarul 0040-254 240 726. Daca din motive tehnice nu puteti trimite dovada platii va rugam sa ne contactati telefonic.

Numerar la livrare

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Numerar cu plata la livrare". Veti plati contravaloarea comenzii si a transportului ( daca e cazul ) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.

 

 

www.posetepiele.ro magazin online de genti dama, serviete si genti office, genti piele de dama sau barbati, casual sau elegante, de firma sau ieftine, borsete de mana sau de umar, curele, portofele, genti voiaj si alte accesorii de lux din piele naturala, ale unor mari case de moda din Italia.

Geanta: semnatura fina a fiecarei persoane