magazin online genti piele

Surprize cu stil de sărbători – 3 idei de cadou pentru EA (și una pentru EL)

Luna decembrie atrage după sine și binecunoscuta „febră a cadourilor”. Fiecare caută în această perioadă să aducă pe chipurile celor dragi zâmbete de fericire, prin cadouri inedite. Magia acesteia nu poate fi completată decât de daruri prețuite și îndrăgite, motiv pentru care venim în ajutorul vostru cu 3 idei de cadou pentru EA și una pentru EL.

SUMMER SALE 2017 – Campanie de reduceri

Ai stat vreodata sa analizezi cat de mare este satisfactia ta atunci cand iti cumperi acea geanta absolut superba la care visezi de zile, poate chiar de saptamani intregi?

Happy Handbag’s Day !

„Fetele fericite sunt cele mai frumoase” Audrey Hepburn

O zi minunata !

Este foarte cald astazi …avem nevoie de palarie, ochelari si de o geanta eleganta din piele naturala pentru a fi deosebita !!

Ai un blog ? Avem unul sau doua cadouri pentru tine.

 Ai un blog?

Perfect! Iti facem cadou 1 sau 2 vouchere nenominale de cate 25% sau 50% reducere!

PIQUADRO

Brandul Piquadro este specializat in genti si accesorii businesscare se disting printr-un mare grad de functionalitate si care, prin designul lor performant si recunoscut , exprima toata originalitatea si eleganta stilului italian.

GATTINONI

Gattinoni este o casa de moda italiana infiintata in 1944 de Fernanda Gattinoni la Roma.

Iti plac rucsacii din piele naturala ?

Îti plac? Ai nevoie? Vrei să fii în tendințe? Vrei să investești în accesorii de calitate? Foarte bine! Cu ajutorul magazinului online www.posetepiele.ro îți prezentăm cei mai în vogă ai sezonului.

Se mai poarta geanta asortata la pantofi ?

 Pana acum cativa ani, sa nu iti asortezi geanta la pantofi era o „crima”, o blasfemie vestimentara.

De ce prefera femeile posetele italienesti? – (I)

Ai stat vreodata sa analizezi cat de mare este satisfactia ta atunci cand iti cumperi acea geanta absolut superba la care visezi de zile, poate chiar de saptamani intregi?