Piquadro - Genti si rucsaci business din piele

O combinatie fara precedent de design avangardist si functionalitate inteligenta.

Rucsac laptop | Genti office | Genti si rucsaci business | Geanta laptop

Brandul Piquadro este specializat in genti si rucsaci business, genti office, rucsaci sau genti laptop, rucsaci piele de dama sau barbati din piele naturala sau materiale speciale, care se disting printr-un mare grad de functionalitate si care, prin designul lor performant si recunoscut , exprima toata originalitatea si eleganta stilului italian.

Produsele Piquadro sunt de calitate si fiabilitate profesionala. O geanta office sau o geanta laptop Piquadro sunt accesorii inteligente ! Aceasta explica calitatea pielii si sensibilitatea la proiectare, pasiune si creativitate. Acest nume este o combinatie fara precedent de design avangardist si functionalitate inteligenta care face fiecare produs de Piquadro ( rucsac laptop, geanta dama office, geanta business barbati sau dama, husa tableta, geanta de mana sau de umar) cu adevarat unic, precum si locul perfect pentru a transporta laptop - ul in conditii de siguranta si stil.  

Pentru acest brand, functionalitatea merge dincolo de exploatarea de accesorii high tech si atinge cu privire toate aspectele produsului: noi materiale, noi teste pentru a verifica fiabilitate lor, noi solutii de organizare in scopul de a face in mod continuu elemente mai convenabile si utile pentru viata de zi cu zi. 

Pagina 1 din 5