Daca din anumite motive doresti returnarea unui produs, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora. Potrivit Ordonantei de urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu  profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris posetepiele.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea sau cel dorit de client. posetepiele.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a cererii ( mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin ordin de plata, intr-un cont bancar specificat de dvs.

Conditii de acceptare retur produse:
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa posetepiele.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de posetepiele.ro.

Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de posetepiele.ro.

Garantia este cea specificata in dreptul fiecarui produs.

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.

Pentru produsul achiziţionat din magazinele noastre, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării.

Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării

*Repararea produsului

*Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat

*Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă :

*uzura morală şi uzura fizică normală a produsului

*decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)

*deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

*defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)

*defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat - umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora

*intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

*deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

*întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

 Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

*particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi - tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele Suveran.

*pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor haina cu care vine în contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spălare, însă vă recomandăm să citiţi instrucţiunile din “Ghidul materialelor”.

*micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

*pieile care au  fost ceruite şi lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se “uzeze” în mod natural - escoriaţiile de culoare de la suprafaţa pieilor reprezintă un efect intenţionat care are loc doar după purtare şi tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.            

Toate produsele comercializate de catre site-ul  posetepiele.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele defectate in perioada de garantie vor fi receptionate in centrul de service propriu, astfel: - garantia pentru produsele achizitionate on-line se asigura la Orastie; - coletul trebuie trimis prin curier cu livrare la sediul S.C. SUVERAN SRL din Orastie,  str. Pricazului nr.124 p; - costul si riscul expedierii catre Service sunt suportate de Client, iar returnarea catre Client de S.C. SUVERAN SRL; - ambalarea produsului trebuie sa se faca in ambalajul original, pentru a preveni deteriorarea la transport; - expediati odata cu coletul si certificatul de garantie si descrierea defectului reclamat. Recomandare serviciu curierat: - FAN Courier.

S.C. SUVERAN S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. SUVERAN SRL.

SC SUVERAN SRL nu ofera garantie atunci cand produsele au fost folosite necorespunzator.(vezi instructiuni de folosire sau http://www.posetepiele.ro/blog/11-sfaturi-pentru-ingrijirea-gentii-din-piele.html .)

Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

 

Adresa de returnarea a produselor este:
SC SUVERAN SRL
Orastie, Jud.Hunedoara, Str.Pricazului 124 p
Telefon: 0744 47 40 45 , 0744 76 42 00