SUVERAN S.R.L.

Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul retelei de curierat Fan Courier si sunt insotite de factura fiscala si chitanta cu datele furnizate la inregistrare.

Daca valoarea comenzii de pe magazinul online depaseste 399 lei, produsele se livreaza gratuit (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat rapid Fan Courier ). Pentru comenzi sub 399 lei transportul este de 18 lei si este suportat de catre cumparator (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier ). Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea acceptarii costurilor de livrare. 

Termenul de livrare pentru majoritatea oraselor este de 24-48 ore. In cazul in care dupa doua zile lucratoare nu au fost livrate produsele va rugam sa ne contactati la tel. 0744 474.045, 0744 764.200 sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a primi numarul de AWB al expedierii sau informatii despre livrare.

Puteti consulta Lista localitatilor din reteaua Fan Courier si numarul de telefon al celui mai apropiat agent pentru eventuale informatii si daca e nevoie, pentru a stabili o ora de livrare convenabila. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa de destinatie, curierul va va contacta pe numarul de telefon inregistrat pe site, la datele de livrare.

Livrarile catre clienti pentru comenzile online primite in cursul unei zile intre orele 07-18 vor fi expediate in aceeasi zi iar cele primite intre orele 18-07 vor fi livrate a doua zi. Comenzile online primite de vineri ora 18 pana luni ora 18 vor fi expediate in ziua de luni. Comenzile prin telefon: de luni pana vineri intre orele 10.30-18.30 si sambata intre orele 10.30-14.30.

Atentie la politica de livrare a curierului: coletul nu se poate desface inainte de plata acestuia !!!  

Plata : in sistem ramburs se face in numerar la livrarea produselor (direct curierului ), contravaloarea comenzii si a transportului ( daca este cazul ), prin banca in conturile nostre deschise la BCR ORASTIE, IBAN:  RO33 RNCB 0164 0182 7154 0001 sau la ING DEVA, IBAN RO85INGB0000999902541266  ( taxele de transfer vor fi acoperite de catre client ) sau online cu cardul prin ING WebPay , beneficiind de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare. 

Returnarea produselor: vezi politica de returnare aici !

Garantia este cea specificata in dreptul fiecarui produs.

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.

Pentru produsul achiziţionat din magazinele noastre, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării.

Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării

*Repararea produsului

*Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat

*Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă :

*uzura morală şi uzura fizică normală a produsului

*decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)

*deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

*defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)

*defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat - umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora

*intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

*deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

*întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

 

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

*particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi - tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele Suveran.

*pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor haina cu care vine în contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spălare, însă vă recomandăm să citiţi instrucţiunile din “Ghidul materialelor”.

*micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

*pieile care au  fost ceruite şi lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se “uzeze” în mod natural - escoriaţiile de culoare de la suprafaţa pieilor reprezintă un efect intenţionat care are loc doar după purtare şi tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.            

Toate produsele comercializate de catre site-ul  posetepiele.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele defectate in perioada de garantie vor fi receptionate in centrul de service propriu, astfel: - garantia pentru produsele achizitionate on-line se asigura la Orastie; - coletul trebuie trimis prin curier cu livrare la sediul S.C. SUVERAN SRL din Orastie,  str. Pricazului nr.124 p; - costul si riscul expedierii catre Service sunt suportate de Client, iar returnarea catre Client de S.C. SUVERAN SRL; - ambalarea produsului trebuie sa se faca in ambalajul original, pentru a preveni deteriorarea la transport; - expediati odata cu coletul si certificatul de garantie si descrierea defectului reclamat. Recomandare serviciu curierat: - FAN Courier.

S.C. SUVERAN S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. SUVERAN SRL.

SC SUVERAN SRL nu ofera garantie atunci cand produsele au fost folosite necorespunzator.(vezi instructiuni de folosire sau aici .)

Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul sunt eronate.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA. 

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Cand faceti o comanda pe site-ul www.posetepiele.ro, va vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. In cazul acceptarii comenzii,  se va emite factura proforma in cazul platii prin ordin de plata bancar sau plata se va face ramburs pe baza facturii fiscale. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • imposibilitatea obtinerii autorizatiei de plata;
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda. 

Orice disputa intervenita intre S.C. SUVERAN S.R.L. si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta. Instanta sediului paratului.
Noi depunem toate eforturile pentru a asigura o tranzactie reala conform comenzii dvs. si sigura  privind livrarea efectiva a produselor comandata. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, noi nu putem fi considerati raspunzatori.

S.C. SUVERAN S.R.L. nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe www.posetepiele.ro , sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. S.C. SUVERAN S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti Termeni si conditii fara o notificare prealabila ci prin simpla postare a modificarilor pe web page/site. S.C. SUVERAN S.R.L. poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

S.C. SUVERAN S.R.L.
Adresa: Str. Pricazului 124 parter, Orastie, Romania
Tel.: 0744 474.045, 0744 764.200 ,0254 240 726
Fax: 0254 240 726
Nr. Registrul Comertului: J20 / 1123/ 2004
Cod de inregistrare fiscala: RO16632313

Termeni si conditii de utilizare site

Site-ul web www.posetepiele.ro este proprietatea SUVERAN SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.posetepiele.ro, numit generic posetepiele.ro. Accesul si utilizarea site-ului www.posetepiele.ro se fac sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. 

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. www.posetepiele.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. 

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
posetepiele.ro ofera acces liber la site-ul www.posetepiele.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site in scopuri comerciale - si anume achizitionarea de produse comercializate de catre S.C. SUVERAN S.RL. prin sistemul de comert online - pe baza comenzilor online. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de POSETEPIELE.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu posetepiele.ro sau partenerii sai sau a actionarilor S.C. SUVERAN S.RL.. 
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea posetepiele.ro. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al firmei, posetepiele.ro nu isi responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de posetepiele.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. posetepiele.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. 

posetepiele.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. 
posetepiele.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. 
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de posetepiele.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni. 
posetepiele.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita posetepiele.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania. 

3. REGULI DE UTILIZARE
Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; 
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; 
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua posetepiele.ro sau a retelei posetepiele.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua posetepiele.ro care nu sunt publice, fara autorizatie; 
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua posetepiele.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS". 
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese. 
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala posetepiele..ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari. 

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
posetepiele.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. 
posetepiele.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. 
posetepiele.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. 
Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv. 

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: 
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. 
posetepiele.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. 
posetepiele.ro nu ofera nici o garantie ca: 
- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra 
- serviciile vor fi neintrerupte si fara erori in functionarea continua 
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele 
- orice eroare de program va fi corectata. 
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul posetepiele.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare. 

6. LIMITAREA RASPUNDERII
posetepiele.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca posetepiele.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: 
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; 
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul posetepiele.ro; 
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; 
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; 
- orice alta problema legata de serviciile site-ului. 
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de posetepiele.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa: SUVERAN SRL ,Str.Pricazului 124 p,Orastie,Jud.Hunedoara, Romania. 
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. posetepiele.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. 
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. 
posetepiele.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.