SUVERAN SRL

20 ani in domeniul gentilor italiene de lux.

Magazinul online posetepiele.ro este proprietatea Suveran SRL, o societate privata fondata in 2004 in Orastie Jud. Hunedoara, o zona cu traditie in confectionarea de genti si haine din piele. La inceput pentru a produce si exporta catre cele mai importante firme din Italia, iar astazi, cu experienta de 20 ani, aceasta se ocupa cu lansarea mai multor branduri italiene de genti din piele pe piata Romaniei ( Piquadro, The Bridge, Cromia, Ripani, Arcadia, Gilda Tonelli, Di Gregorio, Alviero Martini, etc)

2005

Secretul nostru

Experienta remarcabila de peste 20 ani in vanzari a fondatorului, forta de munca inalt calificata, investitii de peste jumatate de milion de euro in stoc in produse de calitate, parteneri de business seriosi, o oferta atractiva, in deplina concordanta su dimensiunea brandurilor pe care le reprezentam, preturile adaptate pietei din Romania, livrarile in timp si cel mai important RESPECTUL FATA DE CLIENT.

Ne gasiti si in noul nostru showroom de 300 mp din Orastie str. Pricazului 124 parter (langa Sala Sporturilor ), jud. Hunedoara. La sediul nostru veti gasi un cadru adecvat si un personal care va va consilia in alegerea produsului ideal.

Conceptul Suveran : Seriozitatea conduce catre un business serios, iar satisfactia este mereu garantata. Te invitam sa descoperi aceasta experienta placuta !