genti de dama

Colectia noua FW18-19 de genti de dama din piele naturala CROMIA

Cromia vine pentru acest sezon cu o colectie de genti si rucsacuri de dama, usor de distins de toate celelalte, prin accesoriile, un design modern si pielea naturala […]

Colectia noua de genti din piele naturala CROMIA

Colectia primavara vara 2018 a brandului italian Cromia, propune o serie de genti de dama din piele naturala caracterizate prin forme distictive si subliniate de accesorii, detalii si culori niciodata banale, care dau fiecarui articol un caracter unic.

Un nou brand de genti de dama de lux din piele naturala: MARINO ORLANDI

 Femeia: Isi poate imagina o zi din viata ei fara geanta care o insoteste peste tot, care-i infrumuseteaza tinuta si care o ajuta sa depaseasca orice provocare?

Ieri, astazi si maine : Genti de dama ARCADIA

Fiecare colectie de genti de dama ARCADIA spune o poveste despre pasiune si munca de aproape 40 de ani.

Genti colorate de vara: GATTINONI

Vara, toata lumea se simte bine intr-o tinuta lejera iar o poseta colorata iti face ziua si mai frumoasa.

Pasiunea mea, gentile ! Colectiile de genti de dama si posete din piele naturala – primavara vara 2017 Ermanno Scervino, Baldinini, Cromia si Gattinoni.

Nu exista femeie care sa fie convinsa ca are prea multe , pentru ca le poarta pe toate si toate ii sunt dragi. In plus crede cu tarie ca o geanta potrivita si o esarfa adaptata schimba complet o tinuta banala, o cale naturala de a se simti frumoasa si incantatoare.

Genti si posete dama Cromia

E cald si frumos afara, e vara si chiar daca multi dintre noi ne gandim la vacanta, iti propunem sa-ti pui in valoare tinutele pe care le porti […]

Geanta iti innobileaza tinuta !

Iti oferim un pont ! O cariera de succes este sustinuta de o tinuta impecabila. Daca doresti sa impresionezi prin accesorii, nu vei da gres alegand una dingentile elegantedin piele naturala.

Campanie de reduceri !!!!!

Magazinul cu vanzare online www.posetepiele.ro a demarat o campanie de mari reduceri la colectiile „Oferte speciale 1” și „Oferte speciale 2”.