• In perioada 12-28 iulie suntem in vacanta ! Toate comenzile online vor fi expediate incepand cu data de 29 iulie. Va multumim de intelegere !

genti din piele naturala

Selecție imensă de genți din piele naturală, pentru bărbați și femei, la posetepiele.ro

Selecție imensă de genți din piele naturală, pentru bărbați și femei, la posetepiele.ro

Posetepiele.ro ca magazin online vă poate oferi o gamă largă de produse de la o anumită marcă.

Colectia noua de genti din piele naturala CROMIA

Colectia primavara vara 2018 a brandului italian Cromia, propune o serie de genti de dama din piele naturala caracterizate prin forme distictive si subliniate de accesorii, detalii si culori niciodata banale, care dau fiecarui articol un caracter unic.

Happy Handbag’s Day !

„Fetele fericite sunt cele mai frumoase” Audrey Hepburn

Genti si posete de firma : BALDININI & ERMANNO SCERVINO

Toate femeile se simt bine cand poarta o si cand e una recunoscuta international este si mai bine. Daca este din piele naturala atunci geanta este irezistibila.

PIQUADRO

Brandul Piquadro este specializat in genti si accesorii businesscare se disting printr-un mare grad de functionalitate si care, prin designul lor performant si recunoscut , exprima toata originalitatea si eleganta stilului italian.

Geanta iti innobileaza tinuta !

Iti oferim un pont ! O cariera de succes este sustinuta de o tinuta impecabila. Daca doresti sa impresionezi prin accesorii, nu vei da gres alegand una dingentile elegantedin piele naturala.

Colectia de genti din piele naturala ,,CROMIA,, acum redusa cu 25 % !

Doar in perioada 14-31 ianuarie poti avea mult visata geanta eleganta dama,,CROMIA ,, la un pret cu 25 % mai mic.

RIPANI

Afacerea de familie a fost fondata in 1967 de catre RIPANI si din 1994, noua generatie continua sa lucreze cu pasiune si succes in noul sediu corporativ  din Tortoreto. O fabrica de 3200 metri patrati, moderna si avansata tehnologic.