Vine vacanta !

Pleci la munte? Ia-ti un rucsac !

Ai nevoie de un rucsac incapator, care sa-l poti cara pe spate, cu multe buzunare, sa fie rezistent si impermeabil. Iti recomandam rucsacul !

Pleci la mare ? Ai nevoie de o geanta de umar !

Poti folosi o geanta de mana dar pe care o poti pune si pe umar. Avantajul este ca hainele se pot impaturi bine fara a se sifona foarte tare. De obicei aceste genti au multe buzunare exterioare. Este recomandat sa cumperi una in functie de numarul membrilor familiei. Daca pleci singur in concediu singur este de preferat sa cumperi una mai mica. 

In vacanta cu masina ? Cauta genti potrivite portbagajului !

Orice geanta de voiaj este binevenita. Cumpara o geanta care sa incapa lejer in portbagaj! Verifica latimea si lungimea acestuia ca sa poata intra. Daca nu ai spatiu suficient cumpara doua mai mici.

Pleci cu avionul ? Ai nevoie de un troler !

Verifica dimensiunile aprobate de compania cu care zbori, in functie de acestea le poti lua cu tine la bagaje de mana sau le poti lasa la cala. ( TAROM , BLUE AIR, WIZZ AIR, AIR FRANCE, LUFTHANSA )

Trolerul este cel mai bun geamantan, il poti cara usor pe roti, este manevrabil, incapator. Nu uita un lucru, acesta trebuie sa fie rezistent, el va fi supus multor manevre.

Cand cumperi o geanta trebuie sa fii atent la cerintele urmatoare: sa fie incapatoare, sa intre toate hainele si lucrurile familiei tale. Este obligatoriu sa aiba cel putin un buzunar interior si daca se poate cateva exterioare, sa fie fabricata dintr-un material rezistent, cusaturi bine lucrate, accesorii de calitate, curea de umar, fermoare functionabile.

 

Daca esti o persoana care se respecta si in vacanta, ia cu tine cel putin una din gentile voiaj din piele naturala de la Suveran. Magazinul online www.posetepiele.ro va sta la dispozitie.

Iti recomandam: o geanta de voiaj pentru el si  o geanta pentru tine, ambele au in comun culoarea coniac specifica pielii naturale vacchetta, designul special, calitatea, ambele pot fi carate pe roti si nu in ultimul rand sunt reduse in perioada 16.06 – 15.08 cu 10 %. 

Destinatia te asteapta, fii deosebita cu geanta Suveran !!