Culori de primăvară în noua colecție Cromia

De această dată accentul este pus atât pe detaliu, cât și pe culoare. Gama de culori calde prezentă în colecție îți dau posibilitatea de a te exprima doar prin geanta ta.

Poți alege o geantă pe care să o porți la job,la o ieșire cu prietenii, la o plimbare în parc, la un eveniment sau chiar să faci un cadou unei persoane dragi. 

Mai jos câteva detalii și modele de genți, potrivite pentru tine.

Culori de primăvară în noua colecție Cromia

 

 

 

 

Geanta de damă elegantă Cromia din piele naturală, cu un compartiment închis cu ramă metalică și accesoriu metalic, buzunare interioare multifuncționale pe căptușeală, unul închis cu fermoar, buzunar exterior închis cu accesoriu metalic, curea de umăr din piele naturală, reglabilă și detașabilă, mâner fix din piele naturală, accesorii aurii.

1404172A 1

 

 

 

 

 

 

Geantă de damă de ocazie Cromia din piele naturală, cu un compartiment închis cu capac și accesoriu metalic, buzunare interioare multifuncționale pe căptuseală, unul închis cu fermoar, curea de umăr din lanț și piele naturală reglabilă, accesorii aurii.

Dacă tot am vorbit de o plimbare în parc sau o ieșire cu prietenii, un rucsac casual dar în același timp elegant prin culoare și calitatea pielii este perfect.

Culori de primăvară în noua colecție Cromia

 

 

 

 

 

Rucsac de damă casual Cromia din piele naturală, cu un compartiment închis cu fermoar, buzunare interioare multifuncționale pe căptușeală, unul închis cu fermoar, buzunar exterior închis cu fermoar, curele de umăr din piele naturală, reglabile și detașabile, mâner fix din piele naturală, accesorii argintii.

Pentru mai multe modele, accesează gama de genți și rucsacuri Cromia și alege modelul potrivit pentru tine!