NOU ! Portofelul SUVERAN de barbati, frumos si calitativ, port CI romanesc.

Materialul, mărimea și culoarea – acestea sunt cele mai importante aspecte atunci când achiziționezi un portofel pentru un bărbat.

Portofelul pentru bărbați – materialul potrivit?

Portofelele pentru bărbați sunt realizate de obicei din piele naturală sau din material plastic. Modelele sport confecționate din poliester sau nylon au câteva avantaje – pot fi ascunse cu ușurință în buzunar, sunt rezistente la zgârieturi și nu alunecă ușor. Cu toate acestea, atunci când alegi un portofel cadou pentru o persoană apropiată, numai portofelele din piele ar trebui să fie în cercul tău de interes.

Portofelele confecționate din piele naturală se remarcă în primul rând prin durabilitate ridicată și viață lungă, ceea ce se datorează calității ridicate a materialelor utilizate pentru producerea lor. Deși sunt puțin mai susceptibile la formarea zgârieturilor sau a altor mici daune, merită să investești în astfel de modele. De asemenea, este imposibil să nu menționăm designul atemporal și elegant – un portofel din piele este un atribut al fiecărui bărbat elegant.

Știai că…? Poți distinge pielea naturală de pielea ecologică prin … miros. Prima are o aromă specifică care nu poate fi falsificată, iar omologul său sintetic, seamănă mai mult cu cauciucul sau cu alte materiale artificiale.

Portofel compact sau încăpător?

Majoritatea bărbaților, care aleg orice tip de accesoriu, se concentrează pe funcționalitate. Un portofel ideal pentru bărbați ar trebui să ofere spațiul necesar pentru bancnote, documente, carduri și … CARTEA DE IDENTITATE ( BULETINUL) romanesc, care este destul de mare . În cazul în care cauți un astfel de model, optează pentru portofel SUVERAN – deși este un portofel slim, in el vor incapea cu usurinta multe carduri, bancnote si bineinteles buletinul romanesc. Este un portofel bine facut si confectionat dintr-o piele de foarte buna calitate, rezistenta la zgarieturi.

Portofelul pentru bărbați – culoarea?

Culorile portofelelor pentru bărbați sunt cu siguranță mai limitate decât în ​​cazul modelelor pentru femei – iar bărbații nu regretă acest lucru. Mai mult, culorile neutre conferă accesoriilor un caracter elegant și universal. Merită să alegi o nuanță clasică: negru, maro, bleumarin sau gri. Un astfel de portofel se va potrivi practic oricărei ținute – atât cotidiene, cât și celor mai formale.

Atunci când cauți un portofel cadou pentru tatăl, bunicul sau partenerul tău., ține cont de nevoile și stilul viitorului proprietar. Un portofel solid, din piele este fără îndoială, o idee fantastică, iar atunci când răspunde așteptărilor destinatarului și se potrivește cu gustul său, cu siguranță se va dovedi a fi un cadou potrivit.