• In perioada 12-28 iulie suntem in vacanta ! Toate comenzile online vor fi expediate incepand cu data de 29 iulie. Va multumim de intelegere !

Rucsacul – potrivit oricând!

Chiar dacă vorbim despre un rucsac de damă sau un rucsac pentru bărbați, necesitatea acestuia este cam aceeași: ușurința de a-l purta și faptul că pot fi de mai multe feluri (casual, office, elegante sau de ocazie). Sunt mai multe tipuri de rucsacuri, mai jos o să enumărăm câteva dintre acestea.

Rucsac casual – acest tip de rucsac poate fi purtat oricând, de exemplu la o plimbare în parc, la cumpărături, într-o excursie, etc. Acest tip de rucsac trebuie să fie cât mai confortabil, să nu fie mare și compartimentat.

 

Casual.jpg

 Rucsac elegant – geantă – acest model de rucsac poate fi purtat în două moduri, atât ca rucsac, dar și ca geantă. Perfect pentru damă: pentru job, o întâlnire sau un eveniment. Curelele de umăr sunt detașabile și în felul acesta, poate fi purtat cu ușurință ca geantă.

Rucsac.jpg

 Rucsac port laptop – acest tip de rucsac este folosit de cele mai multe ori pentru job. Este mai ușor să ai cu tine laptopul sau tableta și toate cele necesare, toate într-un singur loc, atunci când rucsacul este compartimentat, având buzunarele speciale pentru acestea. În funcție de dimensiunile laptopuui sau tabletei, sau de exemplu a actelor, unde este cazul, rucsacurile sunt de mai multe tipuri sau diferite materiale. În funcție de preferințe, poți alege rucsacuri din piele naturala, țesut sau alte materiale. Mai jos, câteva modele: 

Rucsac 1.jpg

Orice persoană își alege rucsacul în funcție de necesitate, de personalitate sau de stil. Pentru mai multe modele poți accesa site-ul posetepiele.ro și găsești zeci de tipuri de rucsacuri: rucsac damă sau rucsac bărbați