Geanta laptop perfecta: PIQUADRO

 Gentile si rucsacurile de laptop Piquadro combina designul modern cu inovatiile tehnologice. Cu o geanta Piquadro vei tine o bucata de viitor in mana, aspectul futurist este vizibil in design, in confortul si tehnologia gentilor de laptop, serviete, genti de umar si rucsacuri. Farmecul lor vine din elegantul stil italian, care include detalii care confera produselor o nota personala speciala. S-ar putea sa fie culori neobisnuite, structuri fascinante sau gadgeturi speciale, care fac ca rucsacul sau geanta laptop sa fie diferita de o alta geanta din piele business de zi cu zi.

Compania Piquadro a fost infiintata in 1987 la Piola di Vergato (BO) la initiativa lui Marco Palmieri, actualul presedinte si CEO, dupa ce a lucrat la prestigioase companii italiene din industria marochinariei timp de 10 ani, Piquadro, a intrat pe piata cu propria colectie de genti. De atunci s-a specializat in genti de piele pentru laptop sau tableta, portofele si genti de voiaj pentru afaceri si calatorii. Produsele exclusiviste din piele se caracterizeaza printr-un amestec de mestesug traditional italian de calitate, design inovativ si o inalta afinitate pentru tehnologia moderna. De exemplu geanta messenger Piquadro a fost printre primele echipate cu un compartiment special pentru iPad-uri. Astazi noua geanta sau troler Piquadro sunt capabile sa comunice cu orice smatphone sau smartwatch prin aplicatia Connequ, conectata prin Bluetooth.

Astfel gama completa de produse se potriveste cu cerintele practice ale lumii de afaceri moderne si ofera modele care sunt potrivite pentru scoala, facultate, business sau timp liber.