• In perioada 12-28 iulie suntem in vacanta ! Toate comenzile online vor fi expediate incepand cu data de 29 iulie. Va multumim de intelegere !

Suveran prezinta brandul toscan de genti: „THE BRIDGE”

Este un “pod” care a inflorit prin unirea traditionalului si a modernului cu nostalgia si bucuria de a trai. “The Bridge” este o poveste a materialelor de calitate superioara si a tehnicii de lucru perfectionate in timp. Este modul Toscan de viata incorporat in gentile de dama sau barbati cu o eleganta atemporala si naturala, fabricate dintr-o piele naturala superioara si lustruita pentru a  deveni moale si incredibil de radianta.

 “The Bridge” incorporeaza valorile de fabricare pur italiene si in acelasi timp le combina cu un stil englezesc retro romantic.  Publicul tinta sunt tinerii (care calatoresc prin lume si au o legatura stransa cu comunitatea hipsterilor din anii `70). Dar, chiar daca moda trece, eleganta “The Bridge” ramane. Fiecare piesa din colectie, rucsac, geanta sau servieta ( realizata intr-un mod unic de fiecare artisan) devine o piesa de viata traita, un tip de stil, un tovaras de calatorie care exprima noul mileniu cu un spirit boem.